Stiri

Segway lanseaza doua trotinete usoare si inteligente cu viteza si autonomie crescuta

De 16 august 2017No Comments

Segway, liderul mondial in furnizarea de mijloace electrice de transport personal, continua extinderea liniilor sale de produse de consum prin lansarea a doua produse inteligente si usoare, Ninebot by Segway KickScooters, care vor fi expuse la IFA 2017 intre 1 si 6 septembrie la Berlin, Germania.

Fiecare KickScooter utilizeaza o aplicatie de smartphone si ofera si alte caracteristici care corespund preferintelor de transport ale consumatorilor deja initiati, din pietele tinta distincte,” a spus Dennis Hardholt, Presedinte, Segway Europe B.V.

Suntem incantati sa ne adresam, cu produsele noastre KickScooters, unui segment de piata aflat in crestere rapida si sa lansam aceste noi produse la IFA  Europe, unul dintre cele mai importante târguri de produse electronice de consum” a declarat Richard van Santen, Vice Presedinte de Vanzari si Marketing, Segway Europe B.V.

ES1 – trotineta ES1 poate atinge o viteza maxima de 20 km/h si are o autonomie de aproximativ 25 km. Este dotat cu afisaj digital LED, sistem de frânare ABS si viteza de croaziera. 

ES2 – modelul ES2 poate atinge o viteza maxima de aproximativ 25 km/h si are autonomie maxima de pâna la 25 km. Sistemul sau de amortizare a socurilor asigura o calatorie confortabila, iar stopurile sale sunt nu doar amuzante, ci au si personalitate si permit utilizatorilor sa fie vazuti in lumina scazuta a serii.

Share

Leave a Reply

6 + 5 =