Stiri

Seria 8 Coupe, luat in considerare de BMW

De 6 iunie 2013No Comments

BMW Gran Lusso Coupe ar putea servi drept baza unui nou model emotional al marcii bavareze, care ar putea intruchipa un coupe cu motor V12.
BMW a dezvaluit recent conceptul Gran Lusso Coupe, in cadrul evenimentului  Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

Realizarea marcii bavareze a jucat perfect rolul unui studiu de design insa aparitia de-a dreptul spectaculoasa a lasat loc si la unele interpretari. Unele voci sustin ca acest Lusso ar putea servi drept punct de plecare pentru un Seria 8 Coupe.

Chiar daca BMW a fost clar si a precizat ca este un model unicat, unele surse sustin ca productia lui este luata in considerare de cativa oficiali ai birourilor din Mucnhen. „Vrem sa transmitem mesajul ca viitorul nu este doar despre modelele electrice, ci si despre modelele traditionale cu un caracter emotional”, a declarat o sursa pentru Automotive News.

Aceasta a mai precizat, conform publicatiei, ca Seria 8 Coupe nu a primit inca unda verde.  Gran Lusso Coupe are la baza un Seria 7 si utilizeaza un motor V12 de 6.0 litri cu 544 cai putere si 750 Nm.

Share

Leave a Reply

19 − 19 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373