Motorsport

Sezon incheiat pentru Kimi Raikkonen. Finlandezul se opereaza la spate

De 11 noiembrie 2013No Comments

Sezonul lui Kimi Raikkonen in Formula 1 s-a incheiat, conform celor anuntate de team-ul Lotus. Pilotul finlandez va rata ultimele doua etape din 2013 programate in SUA si Brazilia.

Relatia lui Raikkonen cu Lotus a inceput sa se destrame in momentul in care s-a aflat ca finlandezul a semnat cu Ferrari. A urmat disputa legata de neplata  salariului si incidentul cursei din India, unde Raikkonen s-a injurat prin comunicatiile radio cu un oficial al echipei in momentul in care Romain Grojean incerca sa-l depaseasca. In ciuda acestor evenimente, Lotus sustine ca motivul principal pentru care finlandezul nu va concura este legat de problemele de sanatate pe care acesta le are.

Kimi Raikkonen s-a plans de dureri la spate in Marele Premiu din Singapore iar Lotus spune ca actualul sau pilot se va opera.  Stirea a fost confirmata si de managerul pilotului din Finlanda, Steve Robertson, care anunta ca operatia va fi facuta joi la Salzburg. Robertson a tinut sa precizeze ca este extrem de important ca pilotul sa se opereze acum pentru a fi recuperat suta la suta in iarna, cand va incepe munca la Ferrari.

Acesta a mai adaugat ca este trist ca relatia cu Lotus s-a terminat in acest fel, dupa ce campionul mondial a avut o revenire senzationala in Formula 1 sub culorile team-ului britanic. Locul lui Raikkonen in ultimele doua curse va fi luat, cel mai probabil, de pilotul de rezerva Davide Valsecchi. 

Share

Leave a Reply

four − two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373