Stiri

Sezonul 4 din The Grand Tour, confirmat de Amazon

De 14 decembrie 2018No Comments

Amazon infirma zvonurile conform carora The Grand Tour, show-ul auto gazduit de Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond, ar urma sa fie anulat dupa incheierea sezonului 3. Mai mult, Amazon anunta ca The Grand Tour a primit si sezonul 4.

Astfel, serviciul Amazon Prime Video va continua sa fie gazda celor trei prezentatori britanici care au transformat Top Gear in unul dintre cele mai urmarite show-uri TV din lume. Amazon anunta ca formatul emisiunii va fi serios schimbat incepand cu sezonul 4, urmand sa se renunte la cortul cu public iar episoadele vor fi filmate in diverse locatii din lume avand in prim plan aventurile celor trei prezentatori.

Jeremy Clarkson a confirmat ca vor fi filmate in fiecare sezon mai multe „speciale”, episoade cu buget mare: „Cei de la Marvel ar fi invidiosi pe bugetele noastre”, a spus Clarkson la intrebarea daca Amazon ofera si 5 milioane de dolari per episod.

Andy Wilman, producatorul emisiunii, si-a reinnoit contractul cu Amazon pentru urmatorii ani. Incepand cu 18 ianuarie, Amazon Prime Video va difuza primul episod al sezonului 3.

Share

Leave a Reply

sixteen + 2 =