Stiri

Sharp revolutioneaza bordul de masina

De 20 iunie 2014No Comments

Gigantul nipon Sharp a anuntat ca lucreaza la o noua tehnologie care poate revolutiona bordul masinilor. Se numeste Free-Form Display si este in realitate un ecran digital, ca oricare dintre ecranele digitale, doar ca nu are nevoie de forma lui rectangulara pentru a functiona.

Sharp spune ca afisajele conventionale au nevoie sa fie rectangulare, pentru ca au nevoie de o rama speciala pentru a fi vizibile de catre soferi, insa prin noua solutie gasita, afisajul se face vizbil prin intermediul pixelilor.

Dincolo de aspectele tehnice, ceea ce Sharp face poate deveni extrem de util pentru constructorii auto. Practic, noul afisaj bord poate lua orice forma se doreste, fara sa afecteze vizibilitatea, stralucirea si calitatea imaginii.

Sharp nu va dezvolta aceasta tehnologie doar pentru uzul ei in interioarele automobilelor, urmand sa fie maleabila pentru diverse functionalitati. 

Share

Leave a Reply

eleven + thirteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373