HighlightStiri

Showroom virtual Dacia, cu transmisiuni live

De 3 decembrie 2020No Comments

Pentru a permite unui public cat mai numeros sa se familiarizeze cu noile modele Logan si Sandero stepway, Dacia pune in aceste zile la dispozitia celor interesati o modalitate simpla de a descoperi atuurile acestor vehicule. 

Astfel, pana pe 4 decembrie inclusiv, sunt organizate cate trei transmisiuni directe din showroom-ul aflat la parterul sediului Renault Bucharest Connected. Pe parcursul acestora, camerele de filmat aduc sub ochii privitorilor fiecare detaliu referitor la designul exterior si interior al modelelor, redand ambianta din habitaclu sau prezentand dispunerea comenzilor si functionarea echipamentelor multimedia.

Complet interactive, aceste sesiuni – cu durata de 20 de minute fiecare, difuzate la orele 09:30, 14:30 si 18:30 – permit totodata publicului care le urmareste sa primeasca raspunsuri in direct la eventualele intrebari legate de noile modele.

Sesiunile sunt transmise prin streaming simultan pe site-ul https://live.dacia.ro/dacia, pe pagina de Facebook Dacia Romania (www.facebook.com/DaciaRomania/) precum si pe canalul de Youtube dedicat Dacia Romania

In cursul primei zile ale acestei campanii ingenioase, peste 10.000 de vizitatori au urmarit live transmisiunile din showroom-ul Virtual Dacia.

Share