HighlightStiri

Singer a reinterpretat clasicul Porsche 911 intr-o masina moderna

De 15 noiembrie 2017No Comments
;;;;;;;;;;

Un parteneriat cu Williams a atelierului de restaurari Singer a facut posibila reinterpretarea unui Porsche 911 clasic intr-o masina cu caracteristici contemporane.

Implementarea tehnologiilor moderne apartine celor de la Williams in timp ce restauratorii Singer se preocupa cu atentie desavarsita de detaliile masinilor clasice, iar prima reusita a acestui parteneriat este un Posrche 911 cu 500 cai putere cu un exterior verde absint si interior portacaliu inchis. Proprietarul masinii, Scott Blattner, a cumparat modelul 911 in 1990.

Acum, si-a dorit o masina mai usoara si cu performante inalte. Cei de la Singer au luat comanda in serios si au apelat la Williams pentru a gasi solutiile tehnice necesare. Astfel s-a ajuns la o masina cu 990 kg si 500 cai putere dezvoltati de motorul de 4.0 litri natural aspirat cu 6 cilindri in linie. William a evaluat clasicul Porsche din punct de vedere aerodinamic si a reusit sa implementeze solutii moderne la nivelul caroseiei.

In plus, au fost implementate componente din magneziu, titan si fibra de carbon pentru a reduce masa vehiculului. Odata creat un mod de lucru pentru modelele 911 clasice, compania Singer din California va continua sa colaboreze cu Williams pentru a restaura si reinterpreta 75 de exemplare ale modelului Porsche.

Share

Leave a Reply

fourteen − five =