Stiri

Singurul Bentley Continental GT cu 3000 de cai putere

Un Bentley Continental GT modificat la maxim va lua startul la o cursa de viteza organizata la sfarsitul acestei sapatamani in Santa Pod.  La prima vedere, modelul Bentley arata ca unul obisnuit, daca nu luam in considerare rotile, dar putini pot anticipa ca sub capota se ascunde o adevarata bestie.

Puterea provine de la un V8 de 10,2 litri, motor derivat dintr-un patent Chevrolet, echipat cu doua turbine gigant capabile sa ridice numarul de cai putere la 3000. Masina a fost modificata de Steve Neimantas, un britanic de 48 de ani Yorkshire, Marea Britanie, care a cheltuit pe aceasta aventura nu mai putin de 250.000 de lire sterline.

Britanicul a lucrat la acest proiect timp de 8 luni. Vehiculul poate strabate sfertul de mila in mai putin de 7 secunde si poate ajunge la viteza maxima de 322 km/h.

Modelul intens modificat este legal pentru uzul pe drumurile publice, clasa la care va concura in cadrul campionatului European Drag Racing din acest weekend. {gallery}Continental GT 3000 CP{/gallery}

Share

Leave a Reply

thirteen − 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373