HighlightStiri

Skoda a prezentat Kamiq GT, versiunea coupe destinata exclusiv pietei chineze

De 4 noiembrie 2019No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Noua varianta de caroserie va fi disponibila exclusiv in China, cea mai mare piata de desfacere pentru Skoda. Kamiq GT este al doilea SUV coupe dezvoltat special pentru piata chineza, dupa Kodiaq GT si preia multe elemente de design ale conceptului VISION GT.

Cu o lungime de 4,409 mm, versiunea GT este cu 19 mm mai lunga decat Kamiq, in vreme ce latimea masoara 1,781 mm, inaltimea 1,606 mm, iar ampatamentul 2,610 mm. Designul, atat exterior cat si interior a fost dezvoltat in colaborare de echipa de la Mlada Boleslav si departamentul SAIC Skoda, din China.

Vizual, Kamiq GT se deosebeste de versiunea „normala” la partea din spate, unde plafonul a devenit mai plonjat si au aparut mai multe aplicatii cromate. Pentru jante, Skoda a comunicat deocamdata doar dimensiunea de 17 inci. Optional, plafonul poate fi comandat intr-o nuanta diferita de a caroseriei, fie panoramic vitrat.

Interiorul a primit personalizare cu logo-ul GT in partea stanga a plansei de bod si broderie pe tetierele scaunelor. De asemenea, imprimeul tapiteriei inglobeaza dungi longitudinale, un detaliu sportiv intalnit si la alte marci din grupul Volkswagen. Pentru exterior isi face aparitia o noua nuanta metalizata, denumita Modern Gold.

Pentru moment, Skoda nu a anuntat motorizarile disponibile pentru Kamiq GT, dar este cel mai probabil sa preia motorizarea 1.5 MPI de 111 CP cu care este disponibila Kamiq in China.

Share

Leave a Reply

17 − one =