Stiri

Skoda a prezentat Superb facelift

De 8 aprilie 2013No Comments

Skoda a prezentat primele imagini si informatii oficiale cu versiunea restilizata a modelului Superb, inainte de debutul oficial de la Shanghai.

Programat sa apara in fata publicului larg in a doua jumatate a lunii aprilie, Superb facelift aduce modificari minore la modelul actual. Designerii Skoda au operat cu mare atentie si au adus cateva retusuri  grilei, capotei si in zona stalpului A.

De asemenea, o noua bara frontala care integreaza lumini de ceata si-a facut loc in peisaj. Pe langa toate acestea, a fost implementat noul logo Skoda si seturi de jante de 16 sau 18 inch.  Facelift-ul si-a facut loc si in cazul detaliilor existente in partea din spate a vehiculului.  

Linia portbagajului a suferit o schimbare delicata in zona buzei, stopurile de lumini au fost prevazute cu insertii de LED-uri, la fel ca blocurile optice de pe fata, iar bara a primit un nou design. Cateva insertii suplimentare si culori noi fac interiorul un pic mai dinamic pentru clientii care doresc sa si-l personalizeze mai mult.

Skoda a pregatit un sistem start-stop si un sistem de regenerare a energiei irosite la franare care permit vehiculului o economie cu 19 procente mai mica in ceea ce priveste consumul. 

Versiunea cea mai economica ramane Superb GreenLine cu un consum de 4,2 litri la 100 km si emisii de 109 g/km. Linia de motorizari cuprinde un propulsor 1.4 TSI cu 125 cai putere, un 2.0 TDI cu 140 cai putere si 320 Nm si un 2.0 TDI cu 170 cai putere si 350 Nm. Versiunea facelift a lui Superb va intra in showroom-urile Skoda incepand cu al doilea trimestru al anului.

Robert Gherghe

robert@voom.ro

Share

Leave a Reply

4 × 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373