HighlightStiri

Skoda Academy propune o Scala Spider

De 20 martie 2020No Comments
; ; ; ;

In fiecare an Academia Skoda, care pregateste viitorii designeri ai marcii, propune un proiect interesant care se transforma intr-un concept 1:1. O echipa de 20 de studenti au realizat un cabrio bazat pe modelul Scala, urmand a fi va aratat pe 20 iunie.

Dezvoltarea acestui proiect s-a facut in stransa legatura cu inginerii si tehnicienii Skoda de la departamentele de design, dezvoltare si productie. Studentii s-au intalnit la Mlada Boleslav si cu seful departamentului de design Skoda, Oliver Stefani, care a declarat cu aceasta ocazie: “In ciuda faptului ca folosirea computerului si acsimularilor a crescut, desenul de mana este inca o parte importanta pentru designul de automobile”.

Este al saptelea an consecutiv cand scoala de talente Skoda, fondata cu mai bine de 90 de ani in urma, prezinta un asemenea concept. Primul proiect al studentilor a fost Citijet (un Citigo cu doua locuri), urmat de Funstar (un pick-up pe baza Fabia), Atero (coupe dezvoltat din Rapid Spaceback), Element (un concept electric pe baza Citigo), Sunroq (un Karoq decapotabil) si Mountiaq (pick-up bazat pe Kodiaq). Actuala Scala Spider nu are inca un nume, dar asemenea celorlalte sase proiecte nu va ajunge in productia de serie.

 

 

 

Share

Leave a Reply

4 − 3 =