HighlightStiri

Skoda Octavia RS iV la un pas de lansare

De 5 februarie 2020No Comments

Debutul apropiat al Salonului Auto de la Geneva determina tot mai multi producatori sa arate teasere ale noilor modele ce vor fi prezentate in Elvetia. Skoda prezinta cateva schite ale noii Octavia RS iV, prima versiune RS a marcii care va avea o motorizare plug-in hibrid de 245 CP. Nu se cunosc alte detalii tehnice referitoare la autonomie electrica, peformante sau consum, dar putem anticipa ca sub capota va fi montat motorul 1.4 TSI alaturi de un motor electric, practic aceeasi schema folosita si de noul VW Golf GTE.

Lansata cu 20 de ani in urma, versiunea RS a inregistrat un succes remarcabil. Spre exemplu, in Germania, UK si Elvetia, fiecare a cincea Skoda Octavia vanduta este un RS. Clientii au apreciat dintotdeauna combinatia intre spatiul interior foarte generos, versatilitate si performante, caracteristici regasite si la noul model.

Comparativ cu generatia precedenta, Octavia RS iV a crescut in dimensiuni, iar diferentele fata de restul familiei Octavia se regasesc la nivelul calandrului, prizelor de aer marite, al blocurilor optice si al evacuarilor integrate in bara spate. Jantele bicolore de dimensiuni mari vor fi cel mai probabil echipament standard, iar aplicatiile negre (spre exemplu pe carcasele oglinzilor retrovizoare si spoilere) si eleronul integrat in hayon reprezinta alte detalii specifice modelului. Skoda Octavia RS iV va fi disponibila atat in versiune de caroserie liftback, dar si Combi.

Share

Leave a Reply

thirteen + fifteen =