HighlightStiri

Skoda prezinta noul Scala, in varianta camuflata

De 25 octombrie 2018No Comments
;;;;

Skoda lucreaza la un nou model hatchback care va lua locul in gama actualului Rapid. Anuntat oficial cu numele de Scala, noua masina de la Skoda isi dezvaluie cateva detalii impreuna cu o serie de imagini in care caroseria este bine camuflata.

Se stie deja ca noul Skoda Scala va fi construit pe platforma Grupului VW – A0 MQB -, urmand sa fie inspirata estetic din liniile conceptului Vision RS. Skoda anunta ca primii clienti vor putea alege intre 5 versiuni de motorizare, toate turbo, cu injectie directa, sistem start-stop si sistem de recuperare a energiei irosite la franare.

In gama de motoare va lua locul propulsorul de 1 litru in 3 cilindri, dar si cel de 1.5 litri in 4 cilindri. Plaja de putere va porni de la 90 si va ajunge la 150 CP. Skoda a mai dezvaluit ca noul model va avea o lungime de 4 362 mm, o latime de 1 793 mm, un ampatament de 2 649 mm si o inaltime de 1 471 mm.

Cu dimensiuni mai mici decat VW Golf, Skoda Scala va avea, gratie ampatamentului mare, un interior similar cu ceea ce ofera Octavia. Modelul va fi best in class in ceea ce priveste volumul portbagajului, estimat la 467 litri.
La interior, este asteptat un interior clasic pentru Skoda, insa noutatea ar fi disponibilitatea in standard a unui display de 9,2 inch si, optional, al unuia de 10,25 inch. Noul model va intra in productie in prima jumatate a anului 2019.

Share

Leave a Reply

four + 3 =