HighlightStiri

Skoda prezinta versiunea Scout a noii generatii Octavia

De 10 iunie 2020No Comments
;;;;;

Versiunea Scout a avut intotdeauna un succes apreciabil in gama , fiind oferita inca din 2007. Detaliile cu tenta off-road, garda la sol marita, tractiunea integrala si dotarea standard foarte bogata au reprezentat atuurile acestui model. Noua Octavia Scout are in standard pachetul Rough-Road, ce include protectie sub caroserie (scuturi de metal) si o garda la sol marita cu 15 mm.

Spoilerele si elementele de caroserie specifice au marit usor dimensiunile exterioare, astfel ca Scout este cu 16 mm mai lunga (4.703 mm) si cu 15 mm mai lata (1.829 mm) decat Octavia Combi normala. Capacitatea portbagajului, de 640 litri este cea mai mare din segment, iar o data cu Scout isi face debutul in gama Octavia sistemul de faruri full LED Matrix, regasit pe lista de optionale. 

Tot pe Octavia Scout debuteaza o noua generatie a TDI-ului de 2 litri, care dezvolta acum 200 CP si 400 Nm, fiind cel mai puternic diesel montat vreodata pe Octavia. Gama de motorizari este completata de inca un 2.0 TDI de 115 CP si benzina 1.5 TSI (150 CP), ambele echipate cu transmisia manuala cu 6 trepte, un 1.5 TSI e-TEC (cu tehnologie mild hibrid) cuplat la un DSG cu 7 trepte, respectiv un 2.0 TSI de 190 CP si 2.0 TDI de 150 CP. Ca si noutate, Scout va avea si o versiune “fashion” cu tractiune fata.

Din punct de vedere vizual, versiunea Scout are elementele clasice de diferentiere, precum aplicatii din plastic negru la pasajele aripilor, la praguri si usi, dar si jante cu design specific de 18 inci in standard sau de 19 inci optional. Difuzorul frontal si cel spate, respectiv barele de amarare de pe plafon, conturul geamurilor si carcasele oglinzilor retrovizoare au finisaj argintiu. La interior logo-ul Scout apare pe scaunele ThermoFlux, pedalele au finisaj de aluminiu, iar sistemul de infotainment cu display de 10 inci este standard. Skoda Octavia Scout va fi introdusa oficial in gama in luna iulie a acestui an.

Share

Leave a Reply

fourteen − 8 =