Stiri

Skoda Superb a obtinut cinci stele la testele Euro NCAP

De 25 iunie 2015No Comments

Cel mai mare model din gama Skoda si cel mai spatios din clasa sa, areusit sa obtina punctajul maxim la testele de impact realizate de Euro NCAP.

Cea de-a treia generatie Superb a reusit sa obtina toate cele cinsi stele, asa cum au facut-o si celelalte modele ale marcii detinute de grupul Volkswagen, dovedind calitatile platformei MQB.

Pentru obtinerea acestei performante, constructorul ceh s-a asigurat ca dotarile de siguranta oferite standard, chiar si pentru versiunea de intrare in gama, sa fie cat se poate de cuprinzatoare. Astfel, chiar si cel mai ieftin model beneficiaza de avantajele sistemelor ESC (Electronic Stability Control), Multi-Collision Brake, Front Assist, City Emergency Brake, diferential XDS+ si TPMS pentru ,monitorizarea presiunii din pneuri.

Acestor echipamente li se pot alatura, contra cost, si Blind Spot Detect, Rear Traffic Alert, Traffic Jam Assist si Emergency Assist, care este oferit impreuna cu Adaptive Cruise Control si Lane Assist.

Share

Leave a Reply

three × three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373