Stiri

Skoda Superb facelift, in Romania din 15 iulie

De 21 iunie 2013No Comments

„Începând cu data de 15 iulie, facelift-ul modelului Skoda Superb se va afla în showroom-urile distribuitorilor din toată ţara. Așteptăm cu mare interes nava amiral a mărcii Skoda, cu noul design și multele detalii”, a declarat Vlad Rusu, Directorul mărcii Skoda din cadrul grupului Porsche România.

Ofensiva modelelor Skoda continuă: Noul Skoda Superb și Noul Skoda Superb Combi au fost supuse unui facelift amplu și ambele au fost prezentate în premieră mondială pe 19 aprilie 2013, în seara de dinaintea deschiderii Salonului Auto de la Shanghai. Modelul de vârf al mărcii impresionează cu Designul Skoda, proaspăt și atractiv, care include un interior remodelat și multe tehnologii noi.   Skoda Superb reprezintă vârful gamei noastre de modele și demonstrează competenţele de producător ale companiei Skoda. Actualul facelift amplu face ca modelul nostru de vârf să devină și mai atractiv,” declară Winfried Vahland, CEO Skoda.

Limuzina și versiunea combi dispun de un design  încrezător și accentuează în mod considerabil statutul de navă amiral a mărcii. Noul Superb impresionează prin economia îmbunătățită și dispune de noi soluții tehnice. În același timp, Superb confirmă toate valorile care au stat la baza succesului acestui model timp de 12 ani. “ Skoda Superb oferă un nivel de confort peste standardul clasei medii. Aceasta înseamnă mult spațiu, funcționalitate excelentă, confort ridicat, siguranță maximă, un raport calitate/preț excelent și eleganță atemporală. Întotdeauna dorim să oferim clienților noștri puțin mai multă mașină,” declară Vahland.

La interior, Skoda Superb, dispune de volane cu trei și patru spițe, într-un total de nouă variații posibile. În plus, există nouă materiale textile și modele pentru tapițeria scaunelor și noi designuri. În cazul versiunii de dotări superioare, Skoda Superb L&K, este disponibilă o nouă combinație de culori maro-ivory. 

În ceea ce privește motoarele și tehnologia de transmisie, Skoda Superb este și mai atractivă: Motoarele disponibile acum oferă o reducere cu peste 19 procente a consumului în comparație cu cele precedente. La aceasta contribuie și tehnologia cu sistem start–stop și de recuperare a energiei cinetice, care va fi o dotare standard în țările UE, la toate versiunile Skoda Superb cu propulsoare diesel și cu motorul pe benzină de intrare în gamă, 1.4 TSI/92 kW. Superb GreenLine consumă doar 4,2 litri de motorină pentru a parcurge 100 km, ceea ce corespunde unui nivel de emisii de CO2 de 109 g/km. Pentru versiunea 4×4, motorul diesel 2.0 TDI/103 kW este cuplat acum la o transmisie manuală. Propulsorul diesel mai puternic, pentru versiunea cu tracțiune integrală, 2.0 TDI/125 kW este cuplat acum la o transmisie DSG cu dublu ambreiaj și șase trepte de viteză.

Share

Leave a Reply

four + six =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373