Stiri

Skoda UK a pregatit un Enyaq unic, pentru camping

De 28 iulie 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Divizia britanica Skoda a creat Enyaq iV 80 FestEVal, un exemplar unic dedicat timpului liber, festivalurilor si iubitorilor de camping. Masina a primit o seama de dotari care au transformat-o intr-un adevarat autohouse. Colaboratorul principal al proiectului a fost compania ceheasca EGOE, care a furnizat modulul extensibil care se depoziteaza in portbagajul de 585 de litri al loui Enyaq.

Acesta culiseaza in afara masinii, avand integrate o plita, o chiuveta rabatabila cu robinet si furtun, o zona de preparare a mancarii si mai multe zone de depozitare. Scaunele posterioare pot fi folosite de pasageri in timpul deplasarii, iar odata ajunsi in camping acestea se rabateaza, iar deasupra lor se monteaza in cateva minute structura unui pat pentru doua persoane, care are o saltea dedicata, depozitata tot in portbagaj.

Dar Enyaq iV 80 FestEVal ofera loc de dormit pentru patru persoane, cel de-al doilea spatiu fiind pe plafon, intr-un cort special dedicat. Accesul pe plafon se face pe o scara depozitata in cutia cortului, care este transportata pe barele de amarare de pe acoperis. Designerii au studiat forma cutiei pentru coirt si au obtionut un Cx bun, de o,257 in ordine de mers. In plus, la bordul masinii mai sunt depozitate inteligent scaune si masa de camping. In ceea ce priveste partea tehnica, Enyaq iV 80 are bateria de 82 kWh, care ii asigura o autonomie de pana la 545 km.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373