Stiri

Smart ForTwo si ForFour, prezentate oficial

De 17 iulie 2014No Comments

Smart a prezentat noile generatii ale celor doua modele comercializate in gama sa: ForTwo si ForFour. In ciuda faptului ca vorbim de o noua generatie, cele doua masini pot fi recunoscute instant si se evidentiaza printr-un design frontal expresiv, marcat de grila in forma de fagure si blocurile optice masive, prevazute cu lumini de zi. Smart a marit suprafata capotei si a conturat forme mai pronuntate, insa elementul stilistic care pune noua generatie in prim-plan ramane tema de doua culori prezenta la exterior.

ForTwo masoara in lungime 2,69 metri, in latime 1,66 metri si in inaltime 1,55 metri. Ampatamentul ajunge la 1,87 metri. 

ForFour are un ampatament de 2,49 metri si o lungime de 3,49 metri. 

In cabina designul este atragator, iar calitatea materialelor decenta. Smart doteaza noile modele in echiparea standard cu cheie inteligenta, cruise control si un ecran LCD. Versiunile superioare au in plus comenzi pe volan, scaune incalzite si sistem audio JBL. 

In ceea ce priveste motorizarile, Smart a pregatit  doua propulsoare cu 3 cilindri, unul de 1.0 litru cu 71 cai putere si 91 Nm si un al doilea turbo de 0,9 litri cu 90 de cai putere si 133 Nm. Clientii pot opta fie pentru transmisia manuala cu 5 trepte, fie pentru cutia automata cu dublu ambreiaj si 6 rapoarte. Marca germana detinuta de Daimler nu a publicat pretul excat, insa a precizat ca modelul ForTwo nu va costa mai mult de 11.000 de euro iar ForFour va fi doar cu 600 euro mai scump decat modelul cu doua locuri. {gallery}Gama Smart{/gallery}

Share

Leave a Reply

four × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373