Blog

Sper ca Basescu e fericit

De 27 iunie 2012No Comments

Pentru ca Presedintele a crezut ca Ford B-Max este denumit dupa el – „Basescu-Maximus”.

Cand un fost prim-ministru comite acte samuraice, un actual prim-ministru ce mai poate spune?! “Sper ca Basescu e fericit”. Este pentru prima data in viata lui cand Victor Ponta a fost original.

Gestul a devenit viral. Cand o sotie blonda cu zambetul portocaliu ii arde mancarea sotului ei, acesta nu poate spune decat “sper ca Basescu e fericit”. Cand cateva mii de masini stau la coada duminica seara, venind dinspre mare, in cor se aude: “sper ca Basescu e fericit”.  Cand nu ploua, agricultorii spera ca Basescu e fericit. Si lista continua.

Este o mare dezamagire ca echipa de marketing de la Ford n-a stiut sa fructifice (viral) haioasele spuse in momentul in care Presedintele a intrat in posesia primului B-Max, automobil pe care Ford abia ce a inceput sa-l produca la Craiova. Stim ca Presedintele ar fi apreciat, doar ce ne-a demonstrat ca are simtul umorului.

Daca n-as glumi, as putea miza ca a fost o razbunare a celor de la Ford Romania, pentru ca Presedintele le-a cam furat evenimentul.

Un om mic la stat, dar cu o umbra foarte mare, indesat ca un dulap nu prea mare, cu gatul scurt si privirea albastra a intrat in uzina Ford si a dominat instant incaperea. Cu un ranjet grosolan de cuceritor, o chelie lucioasa si un costum purtat sovietic, Basescu a intrat in cartea de istorie ca primul posesor al noului model Ford B-Max, unul rosu. (Sa speram ca Presedintele a fost fericit!).

Share

Leave a Reply

4 × three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373