Stiri

Spyker va produce in serie B6 Venator

De 8 aprilie 2013No Comments

Conceptul B6 Venator, prezentat de Spyker la Geneva, a primit unda verde pentru productie dupa ce a fost extrem de bine vazut de public. Spyker a reafirmat planurile de a lansa versiunea de productie a conceptului B6 Venator.

Victor Muller, CEO Spyker, a declarat: „Raspunsul primit de concept la Salonul Auto de la Geneva a fost peste asteptarile noastre, astfel incat nu e nicio indoiala ca vom produce B6 Venator. E inca devreme sa vorbim despre detalii si termenii productiei, insa pot confirma ca designul final va fi foarte apropiat de concept”.

Numele vehiculului inseamna in latina „vanator” si este o trimitere la avionul Spyker Hunter de la inceputul secolului XX. De aici vine si punctul de inspiratie pentru design, mai ales in partea frontala, unde grila masiva si extrem de agresiva descrie imaginea unui avion de vanatoare.

Tinuta ofensiva este pusa in valoare si de configuratia blocurilor optice prevazute cu insertii de LED-uri. Conceptul B6 Venator dispune de un sasiu din aluminiu si o caroserie din fibra de carbon iar motorul montat central este un V6 peste 375 cai putere.

Noul model Spyker va intra in productie in 2014 si va fi disponibil in Asia, Europa, India si Orientul Mijlociu iar pretul unui exemplar va depasi 100.000 de euro.

Robert Gherghe

robert@voom.ro

Share

Leave a Reply

seven + 19 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373