Stiri

SRT Viper GT3-R este gata de cursa pentru 347.750 de euro

De 21 iunie 2013No Comments

SRT a prezentat cea mai noua creatie, Viper GT3-R, dezvoltata in colaborare cu Riley Technologies. Masina se vrea un descendent direct al modelului GTS-R cu care SRT Motorsports a participat la categoria LM GTE Pro in cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Pentru 347.750 de euro veti primi un Viper cu caroserie din fibra de carbon, Kevlar si fibra de sticla, echipata cu un kit aerodinamic care include un difuzor spate si eleron reglabil. Suspenisa are epecificatii de circuit si permite reglarea atat a amortizoarelor cat si a barelor anti-ruliu.

SRT nu a prezent deocamdata poze cu interiorul lui Viper GT3-R, insa acesta va include un roll-bar omologat FIA, sistem de stingere a incendiului si un scaun de curse cu centuri in sase puncte.

Puterea provine de la un motor de 8,4 litri V10 care furnizeaza 680 CP si 868 Nm. Transmisia catre rotile din spate se realizeaza prin intermediul unei cutii de viteze secventiale cu sase trepte si a unui ambreiaj multi-disc.

Livrarile noului model vor incepe spre sfaritul acestui an, SRT Viper GT3-R avand omologare pentru FIA GT3, United SportsCar Racing GT Daytona, Pirelli World Challenge GT, NARRA, si SCCA/NASA.

[widgetkit id=16]

Share

Leave a Reply

fourteen − eleven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373