Stiri

Statul Nevada a aprobat o lege care permite motociclistilor sa treaca pe rosu

De 30 septembrie 2013No Comments

Legea care va intra in vigoare in staul Nevada incepand din octombrie va permite motocilctelor, mopedelor, bicicletelor si vehiculelor cu trei roti sa treaca pe culoarea rosie a semaforului, dar cu anumite conditii.

Motivul este ca acestia nu sunt intotdeauna detectati de senzorii semaforului, motiv pentru care in acest moment un motociclist trebuie sa astepte sosirea unei masini care sa declanseze senzorii, pentru a putea trece pe verde.

Noua lege prevede ca in aceste cazuri motociclistul poate trece legal pe culoarea rosie a semaforului dupa ce a asteptat doua cicluri ale acestuia, lucru care se intampla oricum numai ca cei prinsi riscau o amenda de pana la 100 de dolari.

Politia nu este impotriva acestei masuri, insa mentioneaza ca va fi foarte greu de observat daca un motociclist a asteptat sau nu cele doua cicluri ale semaforului inainte de a trece pe rosu.

Share

Leave a Reply

eighteen − 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373