HighlightStiri

Steve Wozniak, cofondator Apple: “Nu mai cred nimic din ce zice Elon Musk”

De 31 ianuarie 2018No Comments

Steve Wozniak, cofondatorul Apple, a lansat un atac dur la adresa companiei Tesla cu ocazia evenimentului Nordic Business Forum. Legendarul oficial Apple a explicat cum a ajuns sa fie dintr-un fan al marcii de automobile electrice unul dintre criticii ei.

Cel care a pus bazele Apple alaturi de Steve Jobs explica ca vorbeste in cunostinta de cauza, intrucat detine doua automobile Tesla Model S, dar nu este deloc multumit cu evolutia brandului din ultimii ani. Wozniak explica ca Elon Musk a promis ca Autopilot va permite masinilor Tesla sa mearga singure de la un capat la altul al Americii inca din 2016, dupa care au mutat termenul in 2017, dupa care din nou pentru 2018.  In mod cert acest lucru nu se va intampla in curand iar lui Steve Wozniak I s-a cam luat de promisiunile lui Elon Musk: “Nu mai cred nimic din ce zice Elon Musk, dar inca iubesc masinile Tesla”.

De asemenea, Wozniak nu se arata deloc incantat de functiile semi-autonome oferite de Tesla si spune ca masina nu poate opera functii simple pe care orice om le poate face. “Trebuie sa tii degetele pe volan tot timpul,  toti ceilalti constructori de masini din lume au functii de condus autonom mult mai avansate decat Tesla”, sustine confondatorul Apple.

Wozniak s-a aratat, in schimb, mult mai multumit de modelul electric Chevrolet Bolt, spunand ca totusi foloseste Tesla pentru drumurile mai lungi datorita retelei extinse de statii de incarcare rapida.

Share

Leave a Reply

17 − 9 =