Stiri

Stirling Moss: „Nu cred ca femeile au taria mentala pentru Formula 1”

De 16 aprilie 2013No Comments

Legendarul pilot britanic Sir Sterling Moss a comis o gafa de proportii la radio BBC, unde a declarat ca nu crede ca femeile pot concura in F1.

Sir Stirling Moss este unul dintre cei mai cunoscuti piloti din istoria Formulei 1 si considerat de multi cel mai bun pilot care nu a castigat niciodata un titlu mondial.

Veteranul pilot englez a fost invitat la o emisiune de radio BBC pentru a vorbi pe marginea subiectului „femei in Formula 1”. Cu aceasta ocazie, Stirling Moss a facut o gafa destul de mare, spunand ca nu crede ca femeile au puterea mentala sa concureze in Formula 1. „Cred ca au puterea fizica, dar nu cred ca au taria mentala sa concureze la nivel inalt”, a declarat Moss.

Legendarul pilot a mai spus ca in vremea sa trebuia sa ai o concentrare extraordinara pentru a putea pilota o masina in F1. Acesta a continuat sirul declaratiilor precizand ca el nu crede ca femeile au aptitudinea sa castige un grand prix.

Susie Wolf, pilot de teste la Williams, nu a fost de acord cu Moss: „Ma enerveaza cand aud astfel de lucruri. Am foarte mult respect pentru Sir Sterling Moss si pentru ce a reusit sa faca, dar cred ca traim intr-o alta generatie. Pentru Moss este de necrezut ca o femeie este in stare sa conduca o masina de Formula 1, ceea ce spune destul”.

Share

Leave a Reply

thirteen − seven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373