Stiri

Studiu: Americanii urasc sa cumpere masini

De 4 iunie 2014No Comments

Un studiu realizat de Edmunds in Statele Unite ale Americii a dezvaluit ceea ce toata America stia: americanii urasc sa cumpere masini. Mai precis, americanii urasc actul de cumparare al masinii, momentul in care merg la dealerii auto si trebuie sa se targuiasca cu acestia.

83% dintre cei 1002 repondenti la aceasta analiza urasc sa cumpere masini iar noua intervievati din zece spun ca sunt mult mai multumiti cand nu exista posibilitatea unei negocieri cu vanzatorii de masini.

Studiul a aratat si cat de mult urasc americanii sa aiba de a face cu vanzatorii de masini. In primul rand, unul din cinci americani spune ca ar renunta la sex pentru o luna decat sa stea in fata unui vanzator de masini.

44% dintre repondenti spun ca ar renunta la Facebook o perioada iar 29% sunt dispusi sa-si inchida telefoanele pentru un weekend doar sa nu trebuiasca sa se vada cu un dealer auto. 

Share

Leave a Reply

two × three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373