Stiri

Studiu: Ford Mustang, locul 1 in topul masinilor clasice dorite de europeni

De 27 septembrie 2013No Comments

Un studiu realizat printre europeni, intocmit de site-ul de masini second-hand AutoScout24, a scos la iveala ce automobile clasice prefera locuitoriii Batranului Continent.

In urma chestionarii a peste 75.000 de indivizi, a reiesit ca Ford Mustang este cea mai dorita masina clasica in Europa. Iconicul model american a fost urmat de BMW M1 si VW Beetle. Mai precis, 37% dintre respondenti au votat pentru muscle-car-ul american, 20% pentru legendarul M1 iar 11% pentru Broscuta VW.

Explicatiile din spatele acestui rezultat sunt numeroase. Unii isi doresc Mustang-ul pentru ca asa pot experimenta visul american, altii pentru designul clasic al masinii, iar unii pur si simplu pentru ca e o masina pe care nu o pot avea.

Oricare ar fi ele, cateva lucruri raman certe. Mustangul are mare cautare la nivel aspirational printre austrieci, spanioli si chiar germani. Cei mai multi respondenti provin din Germania, cu peste 30.000, urmati de cei din Franta, circa 15.000, si Italia cu aproape 12.000. 

Share

Leave a Reply

nineteen − seventeen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373