Stiri

Studiu J.D. Power: Porsche, marca cu cele mai putine probleme, Fiat cu cele mai multe

De 19 iunie 2014No Comments

Posesorii de automobile noi continua sa aiba probleme cu interfatele multimedia de ultima generatie si noile tehnologii dezvoltate pentru modelele noi este concluzia ultimului studiu J.D. Power Initial Quality Study.

Media  de probleme la 100 de vehicule a crescut cu 3 procente, la 116 probleme inregistrate in primele 3 luni de proprietate, mai arata studiul reputatei societati de audit.

In mod surprinzator, modelele GM, gigant auto aflat intr-un scandal fara precedent care a cauzat recall-uri de milioane de masini, s-au prezentat exemplar in analiza J.D. Power. Astfel, GM a obtinut prin marcile Buick, Chevrolet si GMC cele mai multe premii individuale prinvind calitatea modelelor sale. Mai precis, sase modele GM (Buick Encore, Chevrolet Malibu, Chevy Silverado HD, Chevy Suburban, GMC Terrain si GMC Yukon) au castigat la categoriile lor.

Producatorul coreean Hyundai a castigat primul loc dintre producatorii de volum, cu o medie de doar 94 probleme la 100 vehicule raportate in primele 3 luni. De asemenea, Hyundai s-a impus cu 5 modele pe segmentele lor de piata (Hyundai Accent, Elantra, Genesis, Kia Cadenza si Sportage).

Pe segmentul premium, Porsche se impune pentru al doilea an la rand, cu 74 de probleme aparute la 100 de masini. Porsche a fost urmat de Jaguar, cu 87 de probleme la 100 vehicule, marca britanica reusind sa depaseasca performerul numarul 1 din ultimul deceniu – Lexus. 

Clasamentul pe marci i-a pozitionat pe cei de la Fiat pe ultimul loc, cu 206 de probleme la 100 vehicule. In apropiere de Fiat s-a pozitionat Jeep, cu 146 de probleme la 100 vehicule.  

Share

Leave a Reply

seventeen − 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373