Stiri

Subaru a lansat noul SUV Ascent cu 8 locuri

De 29 noiembrie 2017No Comments
;;;;;;;

Subaru a intrat pe segmentul de piata al SUV-urilor cu 3 randuri de scaune prin noul Ascent, model care va fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles. Noul Ascent este cel mai mare Subaru construit pana acum si se inspira din punct de vedere stilistic de la Forester.

Subaru este o masina dedicata pentru piata americana cu o motorizare de 2.4 litri turbo si 260 cai putere cu transmisie CVT si tractiune integrala. Modelul beneficiaza de dotari premium in versiunea standard, precum sistemul de asistenta la condus EyeSight si clima automata in trei zone.

Pe langa cele 8 locuri pe care le ofera, noul Subaru Ascent are numeroase spatii de depozitare si nu mai putin de 19 cup holdere. Masina poate fi configurata cu in varianta cu 7 locuri, daca al doilea rand de scaune renunta la nacheta in favoarea unor scaune individuale.

Ascent  prezinta in versiunea standard un display de 6,5 inch, versiunile superioare venind cu display cu 8 inch. Noul Subaru va fi produs in fabrica Lafayette, Indiana, SUA.

Share

Leave a Reply

2 × 5 =