Stiri

Subaru lucreaza la o noua platforma globala

De 14 mai 2014No Comments

Planurile de viitor Subaru au fost prezentate pe scurt de catre compania mama, Fuji Heavy Industries, cu ocazia demararii programului “Prominence 2020”

Constructorul japonez ne promite ca se va concentra pe extinderea gamei SUV, pentru care pune la punct o noua platforma ce va putea fi folosita pentru o gama larga de modele, de la Impreza la Outback.

Subaru Global Platform (SGP) va debuta pe noua generatie Impreza, ce va beneficia in premiera de noile tehnologii ce vizeaza reducerea consumul de combustibil, printre care se afla injectia directa ce va echipa toate motoarele pe benzina, in paralel cu dezactivarea cilindrilor.

In plan este cuprinsa si noua generatie Tribeca, ce va oferi locuri pentru sapte pasageri si, in cuda faptului ca inca nu stim cand va fi prezentata publicului, aflam de la Automotive News ca este posibil ca acesta sa fie construit in Statele Unite, una dintre variantele de motorizare fiind un plug-in hibrid.

Share

Leave a Reply

seven + 16 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373