Stiri

Subaru prezinta un teaser pentru conceptul LEVORG

De 30 octombrie 2013No Comments

Cu aceste imagini, Subaru ne atrage atentia asupra conceptului LEVORG, insa la salonul auto de la Tokyo acesta va fi prezentat alaturi de alte doua noi concepte.

Subaru LEVORG este un concept sports-tourer care  “ascunde” modelul de serie ce va fi lansat pe piata anul viitor. Denumirea aleasa de constructorul japonez pare aleatoare, insa este o conbinatie intre “Legacy”, “revolution” si “touring”.

LEVORG va fi echipat cu noul motor boxer turbo de 1,6 litri cu injectie directa de benzina si cu noua generatie a sistemului EyeSight, care aduce o imbunatatire a sigurantei pasagerilor.

Viziunea Subaru asupra urmatoarei generatii SUV este prezentata sub forma conceptului Cross Sport. Cu o lungime totala de 4,3 metri, acesta promite sa ofere un spatiu generos, atat pentru pasageri cat si pentru bagajele acestora.{gallery}Subaru LEVORG teaser{/gallery}

Crossover 7 aduce in atentia publicului un nou model cu sapte locuri ce urmaza sa-si faca debutul in familia Subaru. Ni se promite un aspect agresiv combinat cu un spatiu interior generos si configurabil.

Share

Leave a Reply

two × one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373