Stiri

Subaru Tribeca ar putea primi un inlocuitor diesel-hibrid

De 1 aprilie 2014No Comments

Constructorul japonez pregateste un model cu sapte locuri pe post de inlocuitor pentru Tribeca, ce va beneficia de un nou sistem de propulsie diesel-hibrid.

Designul va aduce o schimbare in gama Subaru, urmand sa aibe elemente stilistice preluate de la conceptul VIZIV 2, pe car le vom vedea ulterior si pe modelele inferioare.

Pe langa motorizarile clasice, in gama de motoare isi va face aparitia si un sistem diesel-hibrid, primul de acest fel ce va ajunge pe piata din Statele Unite. Sub capota se va afla un motor boxer diesel cu cilindreea de doi litri cuplat la un sistem hibrid furnizat de Toyota.

Tractiunea integrala va fi asigurata cu ajutorul celor doua motoare electrice montate pe puntea spate, cel ce-al treilea motor fiind integrat in cutia de viteze.

Subaru nu a precizat cand va fi disponibil pe piata noul model, insa acesta ar trbui sa-si faca debutil peste doi sau trei ani.

Share

Leave a Reply

one × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373