Stiri

Subaru WRX Concept

De 8 aprilie 2013No Comments

Subaru a promis ca va prezenta un concept de performanta la Salonul Auto de la New York si toate gandurile s-au indreptat spre WRX.

Chiar daca marca nipona nu a oferit pana acum niciun indiciu in acest sens, misterul a fost rupt de o publicatie franceza – Blog Automobile – care a oferit, in premiera, o  serie de imagini cu noul WRX Concept.

Fotografiile par sa fie oficiale si daca sunt corecte, Subaru WRX se intoarce intr-o zona estetica ambitiosa si, mai important, reusita.

Astfel conceptul dispune de toate caracteristicile unei masini de raliu, de la gura de aerisire dominanta fixata pe capota, pana la spoilerul masiv, praguri laterale proeminente, deflector spate si evacuari duble.

Chiar daca nu exista informatii oficiale, nu este greu sa banuiesti ca sub capota se regaseste un motor boxer turbo cu aproximativ 275 – 300 de cai putere. Toate acestea vor fi confirmate sau infirmate zilele acestea la salonul newyorkez.

Robert Gherghe

robert@voom.ro

Share

Leave a Reply

13 + four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373