Stiri

Suma record pentru Ferrari F40

De 12 august 2015No Comments

ferrari_f40_valeo_3

E nevoie de cateva decenii pentru ca o masina sa ajunga la statutul de automobil clasic, statut care in cazul unor modele Ferrari aduce cu sine si milioanele de dolari in licitatiile de specialitate.

S-a ajuns ca modelul 250 GTO, de exemplu, sa scoata zeci de milioane de dolari din orice exemplar care apare pe la o licitatie auto sau alta. Probabil ca acest lucru il va trai, peste cateva decenii, si modelul Ferrari F40, care a inceput de astazi drumul sau catre o valoare din ce in ce mai mare cu un prim pret record – 1,24 milioane de dolari.

Exemplarul in cauza este un F40 din 1992 care a avut pana acum un singur proprietar si care a fost folosit doar pentru 7.879 km. Desi pare cam mult pentru o masina din 1992 care se mai gaseste in destule locuri, de fapt e pretul pe care toti proprietarii lui F40 il cam cer pentru un asemenea exemplar.

Noul proprietar al celui mai scump Ferrari F40 vandut pana acum este un german, care si-a achizitionat masina la lo licitatie organizata la Nurburgring Oldtimer GP.

ferrari_f40_valeo_1

Share

Leave a Reply

6 + eight =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373