Stiri

SUV-ul Kodiaq va avea o versiune de top cu motor 2.0 biturbo TDI

De 5 septembrie 2016No Comments

2017-skoda-kodiaq

Cea mai importanta lansare pe care Skoda a facut-o in ultimii ani, evenimentul de prezentare al noului SUV Kodiaq, a lasat cateva intrebari fara raspuns. Cea mai importanta dintre ele este legata de pret, iar cum Skoda n-a precizat nimic in acest sens, au aparut unele speculatii care estimeaza un pret de circa 27.300 euro.

O alta intrebare este legata de motorizarile de la varf, care se vor alatura gamei alaturi de cele trei propulsoare pe benzina (1.4 si 2.0 litri) dar si doua diesel, ambele de 2.0 litri. Se pare ca lucrurile nu se limiteaza la atat, pentru ca Skoda a confirmat, prin vocea lui Christian Struber, membru al consiliului de administratie Skoda, ca modelul Kodiaq va primi si o versiune de performanta care se alfa sub lucru.

Christian Struber sustine ca a condus o astfel de masina si e senzationala. Oficialul marcii cehesti a mai spus ca este vorba despre un diesel, ceea ce ne poate trimite cu gandul la motorul 2.0 biturbo TDI cu 240 cai putere.

Daca va primi unda verde, Kodiaq 2.0 BiTDI va fi disponibil, cel mai probabil, in compania unei transmisii DSG. Bernhard Maier, CEO Skoda, a confirmat la randul sau ca marca se gandeste sa introduca nivelurile de echipare Sportline si Scout.

Share

Leave a Reply

four + fourteen =