Stiri

SUV-ul Rolls-Royce depinde de BMW X7

De 6 iunie 2013No Comments

Lansarea unui BMW X7 ar putea deschide calea catre un SUV de ultra-lux de la Rolls-Royce.Lumea auto traieste epoca de glorie a automobilului SUV. Iar acest lucru se poate identifica usor daca privim asupra gamelor producatorilor din zona premium sau cea de lux.

Chiar si conservatorii britanici de la Rolls-Royce au ridicat problema lansarii unui SUV. Discutiile despre un Rolls-Royce SUV au ramas inca la stadiul probabilitatii, iar noi rapoarte arata ca soarta unui astfel de model este legata de la fel de incertul BMW X7.

Inca de acum doi ani s-a discutat despre un BMW X7, dar putine lucuri au iesit la suprafata. Desi inca este la stadiul de idee, n-au intarziat sa apara vocile care sa ofere detalii depre un SUV-ul Rolls. Se vehiculeaza ca ar fi vorba despre o motorizare biturbo V8 cu tren de rulare hibrid si un sasiu construit in Carolina de Sud, asamblarea urmand sa aiba loc la Goodwood.

Lansarea unui Rolls-Royce SUV depinde in mare masura de succesul pe care il vor avea Bentley Falcon sau Maserati Levante.
`

Share

Leave a Reply

10 + two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373