Stiri

SUV-ul Rolls-Royce se va numi, totusi, Cullian

De 14 februarie 2018No Comments

Nu mai e un secret ca Rolls-Royce pregateste un model SUV, despre care s-a vehiculat ca va fi numit Cullian. Oficiali ai marcii britanice au dat pana acum numeroase detalii despre viitorul model, axandu-se pe ideea ca va fi cel mai luxos  SUV construit pana acum, insa au fost momente in care au infirmat numele Cullian.

In unele ocazii, Rolls-Royce a lasat sa se inteleaga ca in versiunea de serie chiar nu se va numi asa. Marca de lux se razgandeste si anunta ca primul sau SUV se va numi, totusi, Cullian.

Denumirea este imprumutata de la un diamant, de fapt cel mai mare diamant descoperit pana acum. Cullian a fost cules dintr-o mina de dimante din Africa de Sud in 1905, cu un an inainte sa apara Rolls-Royce.

Numele Cullian s-a ascuns la vedere de cand am anuntat proiectul acum cativa ani. Si e cel mai potrivit nume pentru extraordinarul nostru produs”, declara Torsten Müller-Ötvös, CEO Rolls-Royce.

Rolls-Royce continua sa nu se refere la proiectul Cullian ca la un SUV sau crossover, pentru a nu exista confuzia utilitara care ar dauna marcii, punctand oficial ca e vorba despre un vehicul cu garda mare de la sol.

Share

Leave a Reply

1 × 1 =