Special

SUV-urile au ucis masini legendare ca Honda S2000

De 31 ianuarie 2018No Comments

Unul dintre cele mai iubite modele ale marcii japoneze Honda, S2000, a disparut de pe piata auto de 9 ani si nu sunt mari sanse sa revina prea curand sau vreodata.

Desi au existat numeroase zvonuri care dadeau sperante fanilor S2000, acest lucru nu s-a intamplat iar evolutia pietei nu arata deloc bine pentru legendarul model. Hayato Mori, managerul Honda Canada, spune ca revenirea modelului nu se va intampla niciodata.

Oficialul Honda explica ca apetitul clientilor pentru crossover si SUV-uri au insemnat moartea unor masini ca Honda S2000. Mori explica ca sunt putini oameni dispusi sa mai ofere banii care i-ar da pe un SUV pentru un roadster, avand in vedere cat de practice sunt modelele acestea.

Modelele roadster necesita mai mult timp si mult mai multi bani in procesul de dezvoltare cat sa nu mai poata fi profitabile odata lansate pe piata. In ciuda unui segment de piata din ce in ce mai mic pentru modelele roaster, producatori ca Mazda, Porsche, Alfa Romeo, BMW si Toyota continua sa le produca.

Share

Leave a Reply

16 − eight =