HighlightStiri

Suzuki a prezentat breakul Swace, geamanul Toyotei Corolla

De 16 septembrie 2020No Comments
;;;;;;;;

Swace este al doilea model Suzuki, dupa Across, furnizat “la pachet” de Toyota Motor Corporation, in cadrul acordului de colaborare intre cele doua companii. Sub badge-ul Suzuki se afla de fapt o Toyota Corolla Touring Sports hybrid, pana in cel mai mic detaliu tehnic. Doar la exterior bara de protectie frontala si calandrul sunt decupate diferit pentru a delimita cat de cat cele doua modele, avand in vedere ca si farurile sunt identice. Pentru caroserie sunt oferite sapte culori, iar jantele din echiparea standard sunt de 16 inci, cu anvelope 205/55. 

Interiorul este preluat integral de la Toyota, singurul detaliu diferit fiind sigla de pe volan. Se regasesc sistemul multimedia cu ecran de 8 inci, sistemul de climatizare S-FLOW cu detectarea pasagerilor si lumina ambientala. Portbagajul a castigat 15 litri comparativ cu Toyota, ajungand, in cazul lui Suzuki, la 596 litri. 

Singura motorizare disponibila este hibrid cu o putere totala de 122 CP, sistemul fiind format din motorul cu benzina de 1.8 litri si 98 CP si motorul electric de 72 CP. Transmisia este CVT, iar ca si performante, Suzuki Swace accelereaza de la 0 la 100 km/h in 11,1 secunde, viteza maxima fiind de 180 km/h. Datele de comsum nu au fost inca anuntate.

In ceea ce priveste sisteme de asistenta a condusului, Swace ofera asistare inteligenta la parcare, Pre-Collision System si Lane Tracing Assist, recunoasterea semnelor de circulatie, cruise control adaptiv, monitorizarea unghiului mort si alerta la “cross” traficul din spatele masinii, in timpul manevrelor.
Vanzarile noului model vor debuta in aceasta iarna.

Share