Stiri

Suzuki Fest 2014, detalii complete

De 14 august 2014No Comments

Suzuki România organizează, între 19-21 septembrie, a doua ediție a Suzuki Fest, sărbătoarea dedicată de producătorul japonez pasionaților de Suzuki. Fie cã sunt posesori ai noilor S-CROSS și Swift,  sau îndrãgostiți de clasicele Samurai, Vitara, Jimny, SX4 și Splash, fanii sunt invitați sã se bucure de comunitatea adunatã în jurul binecunoscutei fiabilitãți japoneze.

În premieră pentru o reprezentanță auto din țara noastră, Suzuki Romania este implicată mai mult decât emoțional în sărbătoarea fanilor și oferă 25 de premii constând într-un sejur gratuit pentru două persoane la Suzuki Fest.

Ce trebuie să faci pentru a fi unul dintre norocoși?

E simplu, nu trebuie decât să participi până pe 10 septembrie la aplicația concurs disponibilă pe happyme.suzuki.ro sau pe pagina oficială de Facebook Suzuki România.

Cum se desfășoară concursul?

Completează-ți datele de identificare, încarcă o poză cu Suzuki-ul tău și poți avea șansa de a-ți face bagajele pentru petrecerea din Zețea, în județul Harghita!

N-ai fost printre cei 25 de norocoși, dar totuși vrei să guști distracția Suzuki? Suzuki România te ajută să găsești cazare bună în zonă și te primește cu brațele deschise în mijlocul evenimentelor. Trimite un mail la suzuki@suzukifest.ro și vei avea un week-end Suzuki de neuitat.

Programul Suzuki Fest respectă noul concept „Happy Me” și este astfel alcătuit încât toți participanții să savureze la maxim acest eveniment.

Un concurs de orientare de 40-45 de km pentru mașini de stradă, pe asfalt și macadam amenajat, vă va solicita concentrarea, simțul orientării și comunicarea cu partenerul datorită celor 10 check point-uri pe care va trebui să le bifați cu ajutorul unui Road Book și a unui tahometru. Acțiunea va fi condimentată cu arome locale pe traseu: Kurtos Kalacs în Bisericani și gustare țărănească, pâine de vatră și palincă (doar pentru copiloți) la Dârjiu, locul unde se află Biserica Unitariană din patrimoniul UNESCO.

Seara de sâmbătă va fi completată de ture în mașinile de raliu Suzuki Swift Sport și de o demonstrație de trial off-road a senzaționalelor Jimny și Samurai. Niciuna dintre astea nu-ți sună incitant? Atunci, cu siguranță ești genul atras de saună, piscină, wellnes sau pescuit, toate disponibile la Pensiunea Zetevar.  Doar să nu întârzii prea mult, n-ai vrea să pierzi focul de tabără și mielul/purcelul la proțap!

Pentru că duminică te vei trezi cu siguranță târziu, ai programată refacerea la Parcul de Animale Sălbatice și la Centrul De Echitație Cai Islandezi de la Izvoarele, după care plecarea spre casă nu va fi decât începutul așteptării pentru ediția viitoare a Suzuki Fest.

Share

Leave a Reply

13 + 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373