HighlightStiri

Suzuki Ignis primeste un facelift

De 9 martie 2020No Comments
; ; ; ;

La patru ani de la lansare, Ignis trece printr-un proces de improspatare. Pentru a ajunge stilistic la zi cu celelalte modele mai noi din gama Suzuki, calandrul a fost modificat in stilul noului Jimny, iar la partea inferioara a barelor de protectie au fost aplicate ornamente de inspiratie SUV, pentru o atitudine off-road mai accentuata. Ba chiar s-a marit si garda la sol cu 10 mm. Sunt disponibile acum 11 culori  pentru caroserie si 7 combinatii bi-colore, incluzand trei nuante noi: Caravan Ivory Pearl Metallic, Rush Yellow Metallic si Tough Khaki Pearl Metallic. 

Motorul de 1.2 litri aspirat Dualjet mild hybrid a primit o baterie de capacitate mai mare (10 Ah fata de 3 Ah la modelul fara facelift), ceea ce inseamna ca ajutorul acesteia privind alimentarea consumatorilor va creste, iar consumul de benzina, implicit, va scadea. In plus, au fost recalibrate pompa de ulei, sistemul de racire si injectie respectiv sistemul VVT. Motorul dezvolta 83 CP si un cuplu maxim de 107 Nm disponibili la 2.800 rpm. Sunt disponibile fie o transmisie manuala, fie una CVT si i continuare pe langa tractiunea fata, Ignis poate fi comandata si cu tractiune integrala.

Instrumentarul de bord nu a primit modificari, plansa fiind dominata de display-ul central. Configuratia ramane una minimalista, Suzuki pastrand insa butoane fizice pentru mai multe comenzi. Si gurile de ventilatie sunt in continuare de doua feluri, rotunde in extremitatile plansei de bord si dreptunghiulare pe mijloc. Ca si noutate, vor fi noi culori dispononibile si o tapiterie usor modificata.

Share

Leave a Reply

fourteen − eleven =