Stiri

Suzuki iV-4 concept, un nou SUV de mici dimensiuni

De 10 septembrie 2013No Comments

Suzuki a profitat de momentul IAA Frankfurt si a prezentat lumii intregi oferta sa pe segmentul SUV-urilor de mici dimensiuni. Brandul nipon dorea un rival pentru Nissan Juke si a gasit in noul Suzuki iV-4  candidatul ideal.

Limbajul de design specific SUV-urilor Suzuki  poate fi vazut si pe noul iV-4, prin capota cu striatii sau grila frontala specifica. In rest, Suzuki renunta la abordarea estetica robusta si adopta elemente specifice segmentului, cum ar fi oglinzile retrovizoare subtiri,  barele de amarare prevazute cu LED-uri si insertiile cu diode de la nivelul grilei sau a gurilor de aserisire implementate in bara frontala.

Suzuki a pregatit pentru Frankfurt  o prima varianta a SUV-ului de clasa B, insa versiunea de serie va debuta pe piata abia in 2015, cand marca nipona isi va extinde gama cu 5 modele.  Odata cu versiunea de productie a conceptului iV-4 va debuta pe piata si un inlocuitor al modelelor mini Alto si Splash sau versiunea de productie a lui G70 concept. Al cincilea model va fi noul SX-4 S-Cross, rival pentru conationalul Nissan Qashqai. 

Share

Leave a Reply

18 − nine =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373