Stiri

Tarja Turunen, in Mercedes la Bucuresti

De 11 aprilie 2013No Comments

Un nume puternic pentru scena muzicala a rock metal-ului international, Tarja Turunen va concerta astazi, 11 aprilie, in Bucuresti, alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti.

Pe parcursul sederii in Capitala, in aceasta saptamana, artista si staff-ul sau se bucura de deplasari confortabile la bordul unor automobile marca Mercedes-Benz. Mercedes-Benz Romania pune la dispozitia cantaretei si a membrilor echipei sale doua autoturisme Mercedes-Benz Clasa E si un autoturism Mercedes-Benz Clasa C, ce ofera cel mai inalt grad de confort si siguranta pentru calatorii placute si linistite.

Tarja, alaturi de instrumentalisti, circula pe perioada sederii in Bucuresti, intre 8 – 12 aprilie, cu modele din Clasa C si Clasa E. Automobilele marca Mercedes-Benz se disting prin eleganta, comfort, siguranta si performante dinamice extraordinare.

Limuzina din noua generatie Clasa E, in care se va deplasa artista finlandeza, asigura o experienta de calatorie fara egal printr-o gama completa de inovatii tehnice pentru a satisface toate cerintele de eficienta si performanta. Automobilul de lux asigura, de asemenea, optiuni de divertisment foarte atragatoare: sistemul multimedia Comand Online, ce ofera acces la internet si statia de andocare Apple iPad® Plus.

”Suntem incantati sa punem la dispozitia Tarjei Turunen si a intregii suite de artisti aceste modele de autoturisme, menite sa le asigure confortul si sa le inspire placere si inovatie, pentru calatoriile parcurse in deplina liniste si siguranta. Este un parteneriat cu care ne mandrim intrucat Tarja este ghidata de excelenta in tot ceea ce creeaza,” a declarat Monica Floristean, Marketing/Communications Mercedes-Benz Cars Romania.

Robert Gherghe
robert@voom.ro

Share

Leave a Reply

nineteen + 20 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373