Stiri

Teaser Audi R8 facelift

De 16 februarie 2015No Comments

Noua generatie R8 va debuta luna viitoare la Geneva, insa Audi se foloseste de acest teaser pentru a ne aduce aminte de farurile cu laser ce vor fi disponibile ca dotare optionala.

Audi R8 va fi primul model care va beneficia de linia de design lansata de conceptul Sport Quattro, ce a debutat acum doi ani la Ftrankfurt. 

Chair daca datele tehnice nu au fost facute publice, nu este nici un secret ca platforma tehnica va fi imprumutata de la Lamborghini Huracan, ceea ce inseamna ca vom avea parte de performante similare din partea bolidului german.

In momentul lansarii vor fi disponibile doua motorizari, un V8 si un V10, insa pe parcurs isi va face aparitia un nou propulsor de intrare in gama sub forma unui V6 supraalimentat. Cutia de viteze cu dublu-ambreiaj si sase trepte va fi disponibila si pe noua generatie, insa versiunea manuala va fi scoasa din pferta. 

Share

Leave a Reply

6 + 8 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373