Stiri

Teaser Bugatti pentru o dezvaluire misterioasa

De 10 aprilie 2013No Comments

Bugatti a publicat un teaser misterios care anunta o dezvaluire pentru zilele ce urmeaza. Cum Bugatti Veyron Super Sport a pierdut titlul oficial de cea mai rapida masina din lume, din cauza unei incalcari de regulament, fabricantul francez anunta pe pagina de Facebook ca in zilele urmatoare va prezenta ultimul exemplu al exceptionalei performante Bugatti.

Inca nu este clar daca miscarea Bugatti are legatura cu pierderea formala a titlului de cea mai rapida masina din lume sau poate fi vorba despre un alt model, cum ar fi 16C Galibier.

In ultima perioada au aparut si alte zvonuri care pretindeau ca Bugatti va prezenta noul Super Veyron, despre care se zvoneste ca ar avea 1.600 cai putere si ar putea ajunge la 463 km/h. Raspunsul il vom primi in zilele ce urmeaza.

Bugatti are nevoie de o usoara improspatare a gamei lui Veyron in conditiile in care supercaruri precum SSC Ultimate Aero sau Venom GT au reusit sa ajunga la performante asemanatoare.

Robert Gherghe
robert@voom.ro

Share

Leave a Reply

twenty − seven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373