Stiri

Teaser cu noul Rolls-Royce Phantom

De 19 iulie 2017No Comments

Rolls-Royce a publicat un nou teaser cu noua generatie a modelului Phantom, care va fi prezentat pe 27 iulie in cadrul unui eveniment special denumit “The Great Eight Phantoms”. Marca britanica de lux a publicat o imagine intunecata cu profilul masinii in care s-a evidentiat partea frontala a modelului. Pe langa noul Phantom, Rolls-Royce va expune si trei masini mai mult decat speciale  pentru numele Phantom.

Prima dintre ele este limuzina folosita de Regina Marii Britanii in 1977 la ceremoniile oficiale, care avea modificari speciale inclusiv un acoperis ridicat astfel incat Elisabeta sa fie vizibila in public.

A doua masina este un Phantom IV care a apartinut lui Aga Khan, liderul comunitatii islamice Nizari Ismaili. Aceasta masina beneficiaza, de asemenea, de modificari speciale la exterior si de un interior tapitat cu piele rosie. Masina a fost terminata de Rolls in doi ani, intre 1950 si 1952, si asta din cauza numeroaselor insertii bespoke cerute de Aga Khan.

A treia masina este primul Goodwood Phantom, care a insemnat practic renasterea modelului in 2003. La scurt timp de la expunerea de la Goodwood, proprietarul ei din Australia a facut o calatorie epica de 4 500 mile pe continentul de la Antipozi iar la 14 ani distanta, automobilul este in continuare intr-o stare exceptionala.

Share

Leave a Reply

five × four =