Stiri

Teaser oficial cu noul Mercedes-Benz S-Class Cabriolet

De 17 august 2015No Comments

teaser-s-class-cabrio

Mercedes-Benz a publicat o prima imagine teaser care infatiseaza noul model S-Class Cabrio, pregatit special de lansare pentru Salonul Auto de la Frankfurt, programat la jumatatea lunii septembrie a acestui an.

Gandit ca primul Mercedes de super lux cu patru locuri din 1971, S-Class Cabrio va dispune de un acoperis retractabil din material textil prevazut cu o configuratie din mai multe straturi si o luneta masiva din sticla.

Mai important pare faptul ca acoperisul retractabil a fost conceput sa imite designul lui S-Class Coupe, insa posteriorul masinii este in cazul versiunii cabrio mai lung, avand in vedere necesitatea unui spatiu de stocare al acoperisului.

Linia de motorizari este identica cu cea a versiunii coupe, cu versiunile S63 si S65 incluse, tractiunea spate este oferita standard iar cateva motorizari vor avea optional si sistemul de tractiune 4MATIC.  Noul model va fi prezentat in fata publicului la Frankfurt, insa o prezentare online a sa este posibila in urmatoarea perioada.

Share

Leave a Reply

fifteen + sixteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373