Stiri

Teaser pentru Koenigsegg One:1

De 7 februarie 2014No Comments

Constructorul suedez Koenigsegg a lansat un teaser prin care ne anunta ca luna viitoare la salonul auto de la Geneva vom vedea un nou supercar bazat pe Agera.

Spre deosebire de modelele Agera S si R, One:1 are montata in partea din spate o aripa deportanta cu dinesiuni generoase care va ajuta masina sa ramana pe traiectorie chiar si la viteze de peste 400 km/h.

Constructorul spune ca noul model va avea 1.400 kg si 1.400 CP, ceea ce reprezinta un raport de 1CP/1 kg, o valoare care va permite masinii sa atinga o viteza maxima teoretica de 450 km/h, cea reala urmand sa fie limitata electronic probabil la 415 km/h, suficient cat sa detroneze modelul Bugatti Veyron Super Sport World Record Edition din pozitia de cea mai rapida masina de serie.

Deasemenea, noul model va fi cel mai rapid si la capitolul demaraj 0-200 km/h. 0-300 km/h si chiar 0-400 km/h, ultimul realizandu-se in aproximativ 20 de secunde.

Noul model va fi prezentat la inceputul lunii martie in cadrul salonului auto de la Geneva, ocazie cu care vom afla mai multe detalii despre performantele lui One:1

Share

Leave a Reply

14 − 8 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373