Stiri

Teaser pentru Mercedes-Benz Unimog si Econic

De 8 aprilie 2013No Comments

Mercedes Benz a prezentat de curand cu titlul de teaser cateva „imagini spion oficiale” cu versiunile 2014 ale modelelor Unimog su Econic.

Imaginile prezinta cele doua modele in timpul testelor la temperaturi joase din Finlanda. Constructorul german ne informeaza ca sub camuflajul caroseriei se afla prototipurile Unimog si Econic ce vor fi prezentate oficial spre sfarsitul acestui an.

De asemenea, Mercedes a confirmat ca cele doua modele vor beneficia de motoare BlueTec-6, cu filtru de particule si AdBlue, care corespund normelor de poluare Euro VI ce vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2014.

Unimog si Econic au fost testate in conditii extreme, cu temperaturi de pana la -300C, pe drumurile inghetate din Finlanda, urmand o sesiune de teste „de vara” cu 450C la umbra la centrul de testare din sudul Spaniei, plus o ascensiune pana la 2.500 m altitudine in mutii Sierra Nevada.

Share

Leave a Reply

five × one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373