Stiri

Teaser pentru noua generatie Hyundai Sonata

De 6 martie 2014No Comments

Constructorul coreean ne aminteste cu ajutorul unui teaser ca noul model Sonata este aproape, lansarea oficiala fiind programata pentru sfarsitul acestei luni.

Zona de interes a celor de la Hyundai este reprezentata de continentul american, asadar noul model este construit in special pentru aceasta piata si preia noua linie de design a marcii care aduce un look mai dinamic si mai multe elemente cromate la exterior.

Din cele doua imagini prezentate observam ca forma hexagonala a grilei radiatorului, semnatura Hyundai, este preluata si de linia bordului. Designul este completat de luminile de zi LED ce sunt integrate in faruri si de noul design al jantelor din aliaj.

Habitaclul va oferi un nivel ridicat de confort si o consola centrala mai lata pe care va fi montat un nou sistem multimedia.

Hyundai pastreaza tacerea cu privire la datele tehnice, insa este posibil ca propulsorul de intrare in gama, cu cilindreea de 2,4 litri, sa fie inlocuit cu unul turbo de 1,6 litri, care va produce 201 CP si 264 Nm.

{gallery}Hyundai Sonata teaser{/gallery}

Share

Leave a Reply

9 − 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373