Stiri

Teaser pentru noul Hyundai Elantra

De 6 august 2013No Comments

Hyundai a pregatit un facelift pentru gama Elantra, pe care il anunta cu acest teaser prin intermediul caruia, evident, nu ne dezvaluie mai nimic despre noul model.

Actuala generatie a fost lansata in urma cu trei ani si, in ciuda faptului ca in Europa era disponibil doar in varianta cu motorizare 1.6 l benzina, s-a bucurat de atentia publicului. Dezvoltarea modelului Elantra reprezinta o confirmare a interesului acordat de constructorul coreean acestui segment, iar pentru a veni in intampinarea cererilor publicului, in special de pe Batranul Continent, va fi imblementata si o motorizare diesel.

Nu sunt multe detalii despre noul model, pe langa faptul ca va fi disponibil “in curand”, dar din imaginile prezentate de Hyundai mai putem deduce si faptul ca a fost pregatit un desing nou pentru luminile LED, cu care se apropie de cel folosit de modelele superioare din gama.  

Share

Leave a Reply

three + fifteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373